Rulada cu pui si ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 9135 vizualizari

 

By postavaru...cu mici modificari. A iesit foarte buna, colegii mei au fost foarte foarte incantati....

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 300 ml lapte
  • 150 g margarina Unirea
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • sare
  • marar
  • Umplutura :
  • 1 pulpa de pui fiarta
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 150 g cascaval
  • 1 cutie mare pate de ficat
  • condimente pentru pui
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pui si ciuperci:

Se prepara aluatul pentru blat : se pun intr-un vas la foc potrivit laptele, margarina si un praf de sare. Cand margarina s-a diyolvat complet se adauga faina in bloc, apoi se amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase. Bila de aluat se da la racit. Cand e calduta se adauga ouale pe rand amestecand foarte bine dupa fiecare si mararul tocat. Aluatul obtinut se intinde cu lingura in tava mare de cuptor tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptor la foc potrivit pentru 20-25 minute.

In timp ce blatul se coace , se prepara umplutura : se calesc in putin ulei ceapa si ciupercile tocate marunt, se adauga si carnita taiata fasiute, apoi totul se condimenteaza cu condimente speciale pentru pui si piper.

Pe blatul cald se intinde pateul de ficat, apoi se adauga amestecul de ciuperci si pui si se presara cascavalul ras fin. Se ruleaza cu grija si se da la rece.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

corina241 1

06.02.2011, 13:31

ce buna trebuie sa fie cu ciuperci

Teo 1

09.02.2011, 22:25

cat de bine arata !

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:17

bun bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite brasovene